Kaivinkoneen perävaunu

ATI-kääntyväaisainen perävaunu on suunniteltu kaivinkoneen perään kytkettäväksi. Perävaunun aisa on hydraulisesti käännettävissä molemmille sivuille, jolloin työskentely suoraan kaivinkoneen takana on mahdollista vaunun kulkiessa kaivannon vieressä.

Helppo käsitellä

ATI-kääntyväaisainen perävaunun suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota vaunun helppoon käsiteltävyyteen. Vaunun matala kokonaiskorkeus ja telin sijoittaminen vaunun keskelle lähelle vaunun painopistettä mahdollistaa vakaan ja helposti käsiteltävän kokonaisuuden, joka soveltuu ketteryytensä ansiosta hyvin myös kaupunkiympäristöön.

Tukeva ja luja runko

Perävaunussa on hyödynnetty S420 lujuusluokan terästä vaunun ja lavan rungossa. Lavan pohja on valmistettu lujasta ja hyvin kulutusta kestävästä 6 mm Hardox kulutusteräksestä. Kulutusteräksen ja vääntöjäykän rungon ansiosta perävaunu ei jousta ja on tukeva myös kipattaessa.

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat

Perävaunussa on vakiona hydraulinen kami -takalaita, jonka sylinteri on suojassa rungon sisällä.

Perävaunussa on nivellaakeroitu keinuteli. Nivellaakeroinnin ansiosta telin huoltotarve vähenee ja kestoikä kasvaa. Telin keinuakseli on navanakseleita alempana, jolloin teli nousee keveästi ja vakaasti esteiden yli.

Perävaunun malli on suojattu.