Palvelut, Sivut

Sopimusvalmistus 

Kustannustehokas tilauskonepaja tarjoaa sopimusvalmistuksen palvelut teollisuudelle. 

Tarjoamme luotettavaa osien, osakokoonpanojen, koneiden ja laitteiden sopimusvalmistusta eri teollisuuden aloilla toimiville asiakkaille. Me huolehdimme tarvittavien osien tai koneiden valmistuksesta, joten voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. 

Saat meiltä asiantuntijapalvelut ja koneiden sopimusvalmistuksen kokonaisuutena, laadukkaasti ja tehokkaasti. Konepajamme, joka sijaitsee Jokioisilla, vastaa koneiden ja laitteiden valmistuksesta sisältäen vaativan hitsauksen, raepuhalluksen, pintakäsittelyt ja laajat kokoonpanotyöt. 

Osavalmistus 

Hienosädeplasma ja polttoleikkauskoneemme takaavat kustannustehokkaan ja nopean osavalmistuksen, korkealla leikkaustarkkuudella. 

320 t särmäyspuristimellamme onnistuvat paksumpienkin levymateriaalien taivutukset. 4.2 m työleveydellä valmistamme pitkät yhtenäiset kappaleet. 

Tarjoamme monipuolisia sahauspalveluja joustavalla aikataululla. Sahattavien tuotteiden kapasiteetit voivat olla pienistä kappaleista aina 724 x 424 mm asti. 

Erilaisten teräsrakenteiden valmistuksesta meillä on pitkä kokemus. Erityisosaamisaluettamme ovat erilaiset levytyöt ja hitsausliitokset. 

Sopimusvalmistus
Palvelut, Sivut

Raepuhallus 

Käytämme puhallusrakeena teräsraetta.

Raepuhallus suoritetaan suljetussa tilassa, jossa teräsrae puhalletaan paineilmaa apuna käyttäen kappaleeseen. Menetelmällä voidaan poistaa kappaleen pinnasta epäpuhtaudet kuten esimerkiksi ruoste tai valssihilse.

Puhalluksen jälkeen kappaleen pinta on karheudeltaan maalaukseen optimaalinen. 

Suunnittelu 

Käytössämme ovat nykyaikaisimmat suunnitteluohjelmat. Koneensuunnittelun tukena käytämme myös teknisiä laskelmia ja teknisiä laskentaohjelmia. Tarjoamme myös pelkkää suunnittelua.

Palvelut, Sivut